Wer ist jason mason

Jason Mason is an American artist who was born in 1971. Numerous key galleries and museums such as Bill Brady, Los Angeles have featured Jason Mason's work in the past.The maker's first piece to be offered at auction was "Guilded Scratch" at Phillips New York in 2021.

2019-20 Men's Basketball Roster

Choose a Player: Go

Pause

2 Jason Mason

  • Height6-5
  • Weight175
  • ClassFreshman
  • HometownChicago, Ill.
  • HighschoolProvidence St. Mel

  • Bio
  • Stats

Biography

2019-20
- Appeared in 18 games
- Tallied 57 points and 24 rebounds
 

Statistics

Season Statistics

Season Statistics

No statistics available for this season.

Career Statistics

There are no statistics available for this player.

Known For

By Hook or by Crook Soundtrack

(2001)

Nobody's Baby Soundtrack

(2001)

Devil's Playground Soundtrack

(2002)

Strange Parallel Writer

(1998)

 Show all
 Hide all
 |  |  Edit

Filmography

Jump to: Actor | Writer | Soundtrack | Self

Hide 

Show 
Actor (4 credits)

 2001 Southlander: Diary of a Desperate Musician
Roy Corderoy

 1998 How to Make the Cruelest Month
Fryer's Agent

 1996 The Size of Watermelons
Lizzie's Band - The Chocolate Donut

 1995 The Four Diamonds (TV Movie)
John

Hide 

Show 
Writer (1 credit)

 1998 Strange Parallel (Documentary short) (writer)

Hide 

Show 
Soundtrack (3 credits)

 2002 Devil's Playground (Documentary) (writer: "Kid's Hangin' Out")

 2001 By Hook or by Crook (writer: "Out Of The Dark")

 2001 Nobody's Baby (writer: "Jaybird")

Hide 

Show 
Self (1 credit)

 2009 Searching for Elliott Smith (Documentary)
Self

hadi, doğal yaşamı, ağaçları, estetiği falan geçtik, unuttuk, vazgeçtik bunlardan. ama su olmadan nasıl yaşanacak? şu an datça’da son 1-2 senede yapılmış evlerin tamamı dolsa, mevcut yeraltı suları birkaç senede tükenir. her sene daha da kuraklaşıyor, daha az yağmur alıyor. bu kadar insan, bu kadar ev susuz ne yapacak, çok merak ediyorum.

2017 de 1 ay kadar süren bir susuzluk yaşadık, mahvolduk. denizden bidonlarla su taşıdık tuvalete dökmek için. ve geçen 3 senede binlerce yeni ev yapıldı. ve bu evler 1+1 400.000 liraya satılıyor, bahçeli falan da değil. 2.000 liradan aşağı kiralık ev bulmak zor.

bu işin bir ilmi yok mu?
buranın su kaynağı bu kadardır, bu kadar eve yeter, bu yüzden böyle böyle tedbirler alınmalıdır..
tabii burası türkiye, bugünü kurtaralım, yarına allah kerim.

belediye de bütün yıl datça’ya gelin diye deli gibi reklam yapıyor. tamam turizm geliri önemli datça için. ama su yok abi, çok yakında susuz kalacak datça.
kaçak yapılar, site inşaatları türkiye’nin en önemli tarihi kazı bölgelerinden biri olan knidos’un dibine kadar girmiş, denize sıfır (gerçekten sıfır, adam kapıdan çıkıp denize giriyor, bağlarözü isimli, knidos’a 3-4 km mesafede bir kıyı) evler yapılmış, hepsi dimdik ayakta duruyor, hızla çoğalıyor, belediyenin umrunda değil. belediye sağda solda prefabrikleri, derme çatma barakaları yıkıp fotoğraflarını facebook’tan paylaşıyor.

huzur adası falan değil; biraz etrafında olup bitenlere duyarlı insanlar için huzursuzluğun, yokoluşun, çirkinleşmenin, yıkımın, çölleşmenin adresi datça.

edit: ekşişeyler’e düştükten sonra çok sayıda mesaj geldi, hepsini cevaplayacak vaktim yok, özür dilerim. herkese teşekkürler.
datça belediyesi de “kısmen doğru” demiş, yanlış olan ne varsa memnuniyetle düzeltirim.

  • "soğuk bir kış sabahı çok sayıda kirpi donmamak için hep birlikte ısınmak üzere bir araya toplanır. ama kısa süre sonra oklarının birbirleri üzerindeki etkilerini görüp yeniden ayrılırlar. ısınma gereksinimi onları bir kez daha bir araya getirdiğinde okları yine kendilerine engel olur ve iki kötü arasında gidip gelirler... ta ki birbirlerine katlanabilecekleri uygun mesafeyi bulana kadar. bunun gibi, insanların hayatlarının boşluğundan ve tekdüzeliğinden kaynaklanan toplum gereksinimi onları bir araya getirir ama nahoş ve tiksinti verici özellikleri onları bir kez daha birbirinden ayırır."

    (bkz: parerga und paralipomena)
    (bkz: arthur schopenhauer)

  • şehirlere kahramanmaraş, şanlıurfa, gaziantep gibi ünvanlar verilirken yozgat deyince benim aklıma yimpaş yozgatspor geldi mesela. işgal edilse aslanımyozgat, yiğityozgat falan olabilecekken sen kalk yimpaş ol. dokunur adama.

  • manchester united - eskisehirspor
    sampiyonlar ligi ilk tur grup maci
    old trafford

    manchester: shots on goal : 37
    eskisehirspor: shots on goal : 1

    manchester: 0 - eskisehirspor : 1

  • iki çocukluk travmam vardır, biri de budur. belki şimdi izlesem gülerim animasyona ama bir kez daha bulamadığım için aklımda hala çocukken izleyip altıma sıçtığım şekliyle duruyor. adamın efendi efendi araç kullanırken birden kuralları ihlal etmeye başlaması, hızlı gitmesi, kırmızıda geçmesi, çocukların arka koltukta korku dolu bakışları, adamın eşinin "xx kırmızıda geçtin!" diye bağırması. akabinde adamın tatlı tatlı "bir şey olmaaaz" derken birden yüzünün şekil değiştirip korkunç bir tipe bürünmesi ve yavaşlatılmış bir sesle "bize bir şey oolmaaağz dedim sizeeeeöööaaa" şeklinde bitirmesi ve herkesin bildiği o malum trafik canavarı resminin ekranda gözükmesi.

    reklamı izleyenlerin gözünün önüne geldi değil mi tüm sahne? bunu gerçekten tv'de gösterilmeye uygun diye onaylayıp yayına sokan kim varsa hepsinin amk.

    edit: ve evet yukarıda bir entry o garip müziğini duyduğu anda içeri kaçtığından bahsetmiş. aynısı bende de vardı. hay amk tınısı hafiften beynimde yankılanınca tüylerim diken diken oldu. yatacak yeriniz yok lan.

  • gelmiş geçmiş en başarısız reklam repliği. ürün reklamı mı yapıyorsun serenay reklamı mı? madem serenay her türlü güzel senin ürününe ne gerek var?

  • bu adamı oynatmak yerine bir masör koyun takıma. melo ve sneijder'e oyun durdukça masaj yapsın . takımın performansı 2 katına cıkar .

  • amerikan dizilerini, filmlerini izlerken dışarıda lapa lapa kar yağmasına rağmen amerikan halkının evde t-shirtle dolaşmasına anlam verememiş çocuktur.

  • şu yargılanacaksınız lafını kemalistler söylese anlarım da bu cemaat abilerine ne oluyor onu çözemedim. ülkedeki her türlü rezilliğin, nifağın, pis işlerin altından sizin imzanız çıkıyor. sanki dün yurt dışına kaçan zekeriya öz sizden değilmiş gibi tavır aldınız bir anda. gören de sanır ki cemaat yıllardır ülke bekası için çalışan, vatan sevdalısı bir oluşum. bazen çok gülesim geliyor, bazen de bulut.

    (bkz: #25809734)

  • hayat gerçekten enteresan. bjk arsenali ciddi şekilde zorlayıp neredeyse elerken ve futbol olarak da bence daha iyi oynarken gs'li arkadaşlar "aferin bjk'ye" diyeceğine "arsenal bu sene kötü yeaaa" demişlerdi. ve o arsenal döndü dolaştı gs'nin grubuna düştü. ilk maçta dalga geçti ikincisinde ise dalga geçmekten beter ediyor. hayat gerçekten enteresan.

Toplist

Neuester Beitrag

Stichworte